Tuotteet

Messuosasto tulostetuilla kangaspinnoilla vuokralle

001
100,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
Yksikköhinta: € +alv

Kankaasta ja profiilista toteutettu messuosastomme soveltuu hyvin erilaisiin tapahtumiin. Kankaat pingoitetaan profiiliilirunkoon, joten lopputulos on erittäin laadukas. Vaihtoehtoisesti rakenteet voidaan tilata etuvalaistuna, taustavalaistuna tai niiden yhdistelmänä. Ilmoita tilauksen yhteydessä myös tapahtuma johon olet osallistumassa sekä asennus- tai noutopäivämäärä.

Valitse tarvitsemasi tuotteet vetovalikoista. Mikäli seinäsi on leveämpi, kuin tuotelistasta löytyy voit tehdä vaikka jokaisesta seinästä erillisen tuotetilauksen. Profiilimitoitukset ovat vakioita ja mietitty niin, että kokoonpano mahtuu tasametrimitoitetun osastosi sisälle automaattisesti, käytät sitten etuvalaistua tai taustavalaistua profiilirunkoa.

Tuotesisältö:

Tämä tuote sisältää valintasi mukaisen messuosastokokonaisuuden vuokralle tapahtuman ajaksi. Kokonaisuus koostuu valituista profiiliseinistä tarvittavine lisäosineen sekä aineistostasi tulostetuista seinien kangastulosteista. Tuote on mahdollista tilata itseasenteisena noudettuna Lahdesta tai avaimet käteen asennus-/purkupakettina halutulle paikkakunnalle Suomessa. Noutoon liittyy aina kevyt käyttökoulutus.

Kankaat jäävät asiakkaalle tapahtuman jälkeen omiksi. Profiilit tulee palauttaa noutopaikkaan.

Aineisto-ohje:

– tiedostomuoto pdf, cmyk, coated fogra 39, leikkausvara 50mm, leikkausmerkit
– koko kankaan aineistokoko löytyy valitun tuotteen tiedosta
– alle 4m leveät seinät 1:1 ylimenevät 1:2 tai 1:10 suhteessa

Otamme yhteyttä tilauksen jälkeen varmistaaksemme, että valitsemanne tuotteet ovat sopivat toteutukseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten